Aparat Nespresso za dobro kavo

Aparat Nespresso za dobro kavo

Ko sem šla na obisk k prijateljici, mi je ponudila kavo z mlekom. Prinesla mi je velik kozarec, kjer je bila na dnu kava, vmes mleko in na vrhi pena. Bilo je videti res lepo in okusno. Vprašala sem jo, kako to naredi in je rekla, da uporablja Nespresso aparat za kavo. 

Takoj sem želela videti, kako izgleda in deluje. To je bil majhen aparat, ki je deloval na kapsule. Težek je bil okoli dva kilograma. Aparat Nespresso je videti zelo lep in je ustrezal za domačo kuhinjo. Ni zavzel veliko prostora. Imel je samodejni izklop in kar nekaj funkcij kakšno kavo bi želeli. Lahko si naredil dolgo črno kavo, cappuccino, kavo z mlekom in kratko kavo. Seveda si po želji lahko v kavo dodal smetano ali razne posipe, kot je čokoladni ali vanilijev posip. Bil je črne barve, vendar se dobi tudi v drugi barvi v koliko bi želeli. Ko sem prišla domov, sem idejo takoj predstavila možu. Ker je tudi on bil ljubitelj dobre kave, sem ga povabila k moji prijateljici najprej na pokušino. Bil je navdušen, tako da sva šla že naslednji dan v nakup aparata Nespresso za kavo. Zraven so imelu v ponudbi še kapsule za kavo in škatlico za shranjevanje kapsul. Zagledala sva se še v skodelice, ki jih je Nespresso imel v ponudbi. Tako, da sva naročila kar komplet. Komaj sem čakala, da ga doma preiskusim. Naredila sem nama dolgo kavo z mlekom in cappuccino. Zraven sem imela še razne sirupe z okusi, čeprav sva najraje pila klasično kavo. Vzdrževanje in čiščenje je enostavno. 

Aparat Nespresso za dobro kavo

Kava, ki jo naredi aparat Nespresso je dobra in okusna. Prav tako vsako jutro zadiši po kavi in skupaj preživila v miru par minut pred službo. Vesela sem, da sem si nabavila aparat Nespresso in si sploh ne predstavljam več, da si kuham klasično kavo.