Erotične masaže v vašem kraju

Erotične masaže v vašem kraju

Prijateljica mi je pred kratkim izdala majhno skrivnost. Prijetno me je šokirala, ko mi je povedala, da je bila na erotični masaži. Nikoli si ne bi mislila, da se bi ravno ona odločila za kaj takega, kar pa je še en dokaz, da nikoli ne smemo delati preranih sodbah o ljudeh. Zaupala mi je, da si je želela sprostitev, ki bi bila drugačna od klasične masaže, katere je bila že vajena. Želela je poskusiti nekaj novega, kar bi bilo obenem sproščujoče, žgečkljivo, erotično in intimno. Preden se je odločila, kam bi se odpravila na obisk erotične masaže, se je pozanimala na spletu. Ugotovila je, da so praktično v vsakem večjem kraju po Sloveniji – pa tudi manjšem – saloni, ki nudijo erotična masaže.

Sprva jo je malce skrbelo, saj ni vedela, v kaj se spušča. Ko pa je prebrala komentarje in mnenja drugih strank ter se prepričala, da je s salonom vse v najlepšem redu, se je odločila, da za vreti telefonsko številko salona v prestolnici. Ker sama ni iz Ljubljane, se ji je zdela ta opcija boljša, saj je tam nihče ne bi poznal. Preden je rezervirala termin erotične masaže je po telefonu jasno povprašala, kako poteka sprejem strank. Ni želela namreč, da bi jo na hodniku kdo srečal ali sploh kdo videl, kam je vstopila. Priznajmo si, kljub navidezno vedno bolj odprti družbi, marsikaj še vedno ostaja tabu, o katerem ne želimo govoriti oziroma to počnemo vsaj zelo potiho. Skrbi nas, kako bi to vplivalo na naš ugled v družbi, kaj bi rekel delodajalec, če bi vedel, da smo obiskali salon erotične masaže, kaj bi rekli starši, fant, mož, žena, prijatelji …

Skratka, ko se je o vsem prepričala, se je odločila, da rezervira datum. Na sami masaži je bila zelo pozitivno presenečena. Ni mogla prehvaliti dejstva, kako je bilo poskrbljeno za diskretnost. Ni mogla niti mimo profesionalnosti maserja.